HOLA Elektrische Zit/Statafel 160x80cm

€ 579,59 € 479,00
Opties
De variatie tussen het kunnen zitten en staan op/aan je werkplek draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Wat betreft de tijd van nu zijn de zit-sta bureaus niet meer weg te denken op kantoor. Bekijk bijvoorbeeld nu dit zit-sta bureau beter bekend onder “Hola”.

De HOLA elektrische zit/statafel is ons nieuwste ergonomische bureau. Ideaal voor een flexwerkplek, maar ook perfect voor een gezonde werkomgeving waarin je staan en zittend werken af wilt wisselen. Door middel van twee motoren beweegt het werkblad zich nagenoeg geruisloos op en neer en de afgeronde voet is niet alleen stabiel, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit. Een aanwinst voor ieder modern kantoor waarbij het bureau zelf een draagkracht kent van 80 centimeter! Zelf is dit product in hoogte instelbaar van 65- tot 130 centimeter!

De elektrische verstelbare HOLA bureaus zijn leverbaar met een; aluminium, zwart of wit frame waarbij er keuze is uit onze standaard bladkleuren: beton look, bruin eiken, havanna, lichtgrijs midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit. Nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken in onze showroom en ervaar zelf het gemak van de HOLA!

HOLA bureaus worden standaard geleverd met een memory display. Hiermee verstel je niet alleen de hoogte van je bureau, maar kun je tevens de huidige hoogte aflezen en drie standen opslaan. Perfect als een bureau regelmatig door dezelfde persoon/personen wordt gebruikt.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Bent u geïnteresseerd in de Hola maar wenst u een ander formaat? Ook is dit product beschikbaar in de afmetingen; 120x-,140x-180,- en 200x80cm. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te klikken op het menu; “Bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “zit-sta bureaus” waar de alternatieven te zien zijn!

Mocht het lezen van bovenstaande tekst vragen opwekken? Dan kunnen deze vragen uiteraard gesteld worden aan het verkoopteam! Het verkoopteam is te bereiken door te bellen naar het algemene nummer!
Meer informatie
SKUHL168
MerkHOLA
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)