Bureaufiets DESKY

€ 325,49 € 269,00
Opties
Let op: de levertijd van de Desky bureaufiets is op dit moment ca. 2 a 3 maanden.

Kom je er niet aan toe om te fietsen vóór of ná het werk? Fiets dan tijdens het werk! Met onze Desky bureaufiets ben jij door je collega’s simpelweg niet meer bij te benen. De Desky bureaufiets sluit past perfect binnen een werkomgeving voorzien van een zit-/stabureau.

Onze Desky fietsen zijn standaard voorzien van een bluetooth 4.0 verbinding! Voor iedereen die zijn prestaties wil kunnen meten is er ook een app te downloaden via de Google Play en de App store. Via deze app is het vrij eenvoudig om te zien hoeveel kilometers er per worden gefietst. Tevens is dit product maximaal belastbaar tot 120kg. De Desky heeft een afmeting van 67cm lang bij 50cm breed.

Deze kantoorfiets is te verkrijgen in verschillende kleurencombinaties, zodat hij altijd overeenkomt met jouw werkruimte. Let hierbij wel op dat enkele kleuren een wat langere levertijd hebben. Indien er voorraad wordt aangegeven bij uw bestelling dan zal het product naar verwachting binnen tien werkdagen geleverd worden.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Let wel op dat deze Desky bureaufiets standaard geleverd wordt zonder een sensor, deze kunt u er wel bij bijstellen. Door middel van de sensor is het mogelijk om al uw fietsprestaties direct door te zenden naar de app, zo valt alles bij te houden via de app.

Mocht u na het lezen van bovenstaande tekst nog enkele vragen hebben rondom dit product neem dan contact op met ons verkoop team door te bellen naar ons algemene nummer! Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord en zal hulp bieden bij de vragen die u heeft!

Meer informatie
SKUDK1
MerkDIDAN