5-deurs kledingkast gekleurd

€ 361,79 € 299,00
Ben jij op zoek naar een kledingkast met meerdere deuren waarbij elk vak zijn eigen kleur heeft? Bekijk dan nu deze 5-deurs kledingkast.

De 5-deurs kledingkast is een gekleurde kledingkast waarbij elke deur is voorzien van een ander kleurtje! Deze kast is afgewerkt met epoxy lak in de kleur lichtgrijs. De standaardkleuren van de deuren van boven naar beneden zijn: geel, blauw, lichtgrijs, rood en antraciet. Bovendien is elke deur afzonderlijk afsluitbaar door middel van 5 verschillende cilindersloten. Hierbij is elke deur voorzien van twee sleutels, veiliger kun je niet hebben!

De afmetingen van deze kast zijn: 195cm hoog, 40 cm breed en 45 cm diep.

geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Heeft dit product raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar wenst u toch alternatieven te bekijken? Ook zijn er alternatieven in het assortiment opgenomen zoals de 2-deurskast of de 3-deurskast. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar kasten, vanuit hier kan er geklikt worden op garderobekasten waar de alternatieven te zien zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan te woord.

Meer informatie
SKU06005MC
MerkDIDAN
MateriaalEpoxy gelakt metaal